Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Onderhoud aan wateropslag voorkomt grote problemen"

Tholen - Jeroen van Katwijk draait al weer een hele poos mee in het onderhouden en repareren van wateropslag. Hij is een professional in onderhoud, keuringen en reparatie van watersilo's en bassins. Sinds een paar maanden is hij de enige eigenaar van Seahorse Diving. Inmiddels is het bedrijf verhuisd naar Pijnacker van waaruit hij door heel Nederland aan de slag is. 

Naast zijn taken als ondernemer plant Jeroen alle werkzaamheden in en werkt ook mee in de uitvoering. Inspecties, reparaties en onderhoudswerkzaamheden blijven hem boeien. Jeroen: "We doen datgene waar we goed in zijn. Daar draait het volgens mij ook allemaal om. De kwaliteit van ons werk moet goed zijn. Dat is waar we op beoordeeld worden. En terecht. Dat we alle benodigde certificaten hebben, is alleen maar een logisch gevolg daarvan."
 
In de afgelopen jaren ziet Jeroen de aandacht voor waterbeheer toe nemen. "Telers zien er steeds meer het belang van in. Logisch ook, want door een goed onderhoud aan silo's en bassins kun je de meeste vervelende situaties voorkomen. Niemand zit te wachten op een acuut probleem in de wateropslag. Deze onderhoudsactiviteiten zullen de komende jaren onze aandacht hebben. Op die manier kan de teler grote onvoorziene kostenposten voorkomen." Jeroen vervolgt: "Natuurlijk kunnen wij de schade van extreme hagelbuien niet voorkomen. Trouwens …. het scheelt veel tijd als we niet eerst de bagger moeten opruimen. Dan is het ook weer sneller opgelost."

Voor meer informatie:
Seahorse
Pijnacker
Jeroen: 06-14461826