Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit is er te zien op de open dagen tomaat

Tholen - Morgen en donderdag kan tomaatminnend Nederland zijn hart weer ophalen. De grote veredelaars nodigen deze week telers uit in hun demokassen om de innovaties uit de sector te laten zien.

Morgen gaan de deuren open bij Axia Vegetable Seedsaf. De veredelaar laat allerlei creaties zien. Veel aandacht natuurlijk voor Xandor, het nieuwe ras dat hoge ogen gooit in grof-tros, maar het hele assortiment, van snack- tot vleestomaat, is in de kassen te zien. Loop binnen of stuur een mail naar [email protected] voor een afspraak op een ander moment.

Wie nog een keer langs wil in het Tomato Experience Centre, moet woensdag vaart maken. Voor het laatst opent De Ruiter Seeds er de deuren. Volgend jaar vindt de open dag in de nieuwe kas plaats. De Open Dag van De Ruiter vindt plaats op woensdag 6 september 2017 van 13.00 tot 17.00 uur in het Tomato Experience Centre (Strandweg 19, 2691 KE 's-Gravenzande). Meer informatie is te vinden op www.deruiterseeds.nl.

Ook Syngenta toont de laatste innovaties. Dit vindt plaats op woensdag 6 september - 13u-17u30 aan de Boomaweg 29 in Monster. Aanmelden kan hier.

Rijk Zwaan heeft het Trial Center Tomato in Kwintsheul als altijd fraai volgezet met tomaten. Op donderdag 7 september bent u van harte welkom tussen 14.00 en 17.00 uur in Kwintsheul [email protected].

Ook Enza Zaden, Bayer Vegetable Seeds en Eminent hebben dit jaar fraaie rassen staan. Om deze in levende lijve te zien, kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de vertegenwoordigers van de bedrijven.
Publicatiedatum: