Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Novavert zoekt nieuwe verkooppartner voor Australië en Nieuw-Zeeland:

Groot marktpotentieel voor intrekbare kassen in Oceanië

De intrekbare daksystemen van Novavert staan bekend om hun de vele mogelijkheden en flexibiliteit dankzij de gemakkelijke service en ontwerpvrijheid. Het door Novavert uitgevonden, op kaders gebaseerde daksschermsysteem dat zes jaar geleden als HS2 werd geïntroduceerd, heeft een constante evolutie ondergaan dankzij de terugkoppeling van klanten en wederverkopers, waardoor het beter betaalbaar is en beter presteert dan ooit.



Volgens general manager Niclas Heescher zouden klanten de producten van Novavert niet moeten verwarren met een ander, nieuw systeem op de markt: "Een voormalige klant gebruikt het idee van de HS2 in combinatie met een op rails gebaseerd systeem dat we jaren geleden hebben getest. Maar het heeft geen speciale voordelen, zeker niet qua prijs. Op rails gebaseerde systemen zijn al meer dan 15 jaar geleden door andere bedrijven getest en weer van de markt verdwenen. Eén Novavert-klant had zo'n systeem en bouwde zelf een traditioneel systeem met haken, omdat het niet goed werkte. Daarna kocht hij twee HS2-systemen, die het goed doen."


Esther en Niclas Heescher tijdens de Cultivate beurs in Columbus, Ohio, vorige week.

Momenteel zoekt Novavert een nieuwe verkoop- en servicepartner voor de Australische en Nieuw-Zeelandse markt. Niclas Heescher: "Dankzij het klimaat en de voordelen van intrekbare daksystemen is er een enorm marktpotentieel. We zijn bereid in een langdurige samenwerking te investeren door een servicecentrum en een lokale voorraad op te zetten. Zo kunnen we onze partner helpen om sneller aan de klantenvereisten te voldoen. Ons assortiment bestaat uit alle soorten enkele en meerlaagse UV-resistente en UV-gestabiliseerde folies die geschikt zijn voor standaard HS2-systemen en ook op rails gebaseerde systemen, als de markt daarom vraagt."


Voor meer informatie:
Novavert GmbH & Co.KG
Niclas Heescher
Hansaring 146
48268 Greven
Germany
Telephone: +49 2571 588890
Telefax : +49 2571 5888929
www.novavert.com
niclas@novavert.com
Publicatiedatum: