Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mixverpakkingen kiemgroenten ideaal voor de zomer

Onlangs nam Vivo een nieuwe 1.200 vierkante meter grote faciliteit op een strategische locatie in gebruik. Dankzij deze nieuwe faciliteit kan de producent van kiem- en microgroenten zijn productiecapaciteit vergroten en zo beter aan de marktvraag tegemoet komen. Met het oog op de zomer heeft Vivo zijn mixverpakkingen verse kiemgroenten opnieuw op de markt gebracht. 


De nieuwe "Vivo" faciliteit in Cesena

"Onze nieuwe faciliteit stelt ons in staat om onze productie te verdrievoudigen dankzij een verbeterd teeltproces. We hebben al vier nieuwe kiemmachines aangeschaft. Daarnaast blijft ook onze oude faciliteit open die volledig bestemd is voor de teelt van microgroenten," leggen Pietro en Andrea Farnedi uit. 


Andrea Farnedi voor de nieuwe faciliteit. 

De zomermaanden zijn bij uitstek geschikt om verse groenten op tafel te zetten omdat deze kleurrijk, voedzaam en licht verteerbaar zijn. Om deze reden heeft Vivo zijn Trimix Fitness opnieuw op de markt gebracht. Deze mixverpakking bevat klaverkers (25 gram), rode radijskers (25 gram) en fenegriekscheuten (25 gram). Iedere groente heeft zijn eigen kenmerkende smaak en eigenschappen. Klaverkers bevat veel proteïne en is rijk aan fosfor, kalium, magnesium, calcium, ijzer en zink. Daarnaast bevat de groente ook de vitamines A, B, C en E. 


Mixverpakking kiemgroenten, ideaal voor de zomermaanden.

Rode radijskers heeft wit-paarse steeljes en rood-paarse blaadjes. De groente is perfect te verwerken in salades, op broodjes en in roerbakschotels. Het product heeft een pittige smaak en knapperige textuur en is ook ideaal om gerechten mee te garneren. 



Een andere perfecte mixverpakking is de Trimix Gourmet met uienkiemen (25 gram), rode bietenkiemen (25 gram) en alfalfa (25 gram). Deze mix is samengesteld voor de consument die van verfijnde smaken met een pittige twist houdt. 


Verpakkingsfase

Uienkiemen zijn perfect voor allerlei gerechten. Ze hebben een hoge voedingswaarde en antiseptische, vochtafdrijvende en zuiverende eigenschappen. Uienkiemen zijn ideaal in salades, vis-(vooral tonijn) en vleesgerechten.


Verpakte kiemgroenten

Rode bietenkiemen hebben een knapperige textuur en zitten boordevol antioxidanten en flavonoïden die zeer effectief zijn tegen vrije radicalen. 

Alfalfa is erg voedzaam en is dankzij zijn zeer verfijnde, niet overheersende smaak in allerlei gerechten te gebruiken. De smaak doet wel wat denken aan die van hazelnoten of erwten. 



Contact:

Vivo Soc. Coop. Agr.
Via Cervese, 3485
47522 Cesena (FC)
Tel.: (+39) 0547 322117
Fax: (+39) 0547 321245
Email: info@germoglivivo.it
Web: www.germoglivivo.it
Publicatiedatum: