Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wijnen Square Crops investeert opnieuw in belichting

Wijnen Square Crops gaat op hun teeltlokatie in Egchel zijn areaal belichte komkommers uitbreiden. Zij doen dit om te kunnen voldoen aan de specifieke vraag vanuit de markt voor een product van Nederlandse bodem met een constante kwaliteit en gegarandeerde voedselveiligheid.



In 2015 is Wijnen Square Crops gestart met het belichten van komkommers. Er is destijds gekozen voor het Gavita 1000W armatuur met een HR96 reflector. Dit armatuur bevalt zo goed dat er in de nieuwe opzet voor hetzelfde armatuur is gekozen, maar nu voorzien van de Gavita MD135 reflector. Deze reflector is een doorontwikkeling op de HR96 en heeft in deze toepassing een verbeterde efficiƫntie.

"De ervaringen en resultaten die wij de afgelopen twee jaar hebben opgedaan met het belichten van komkommers is positief", aldus Pieter Wijnen. "Dit gecombineerd met de vraag vanuit de markt heeft ons doen besluiten jaarrond komkommers te willen aanbieden en ons areaal belichte komkommers met een hectare uit te breiden. Wij zijn een bedrijf dat hecht aan goede relaties en langdurige samenwerking. Gavita is daarom een hele duidelijke keuze voor ons."

Tevens zal Stolze Installatie techniek B.V. ook weer worden ingezet om deze uitbreiding te realiseren.

Voor meer informatie
Gavita International B.V.
Dennis Janmaat
Oosteinderweg 127
1432 AH Aalsmeer
+31 (0) 297 380 450
www.gavita.com
Publicatiedatum: