Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aanmeldingen voor de jaarlijkse Education and Research Greenhouse Curators meeting geopend

De aanmelding voor de 32e jaarlijkse bijeenkomst van de Association of Education and Research Greenhouse Curators (AERGC) bij de universiteit van Iowa in Ames die van 10 - 13 juli dit jaar plaatsvindt, is geopend. De Association of Education and Research Greenhouse Curators is een netwerk van professionals die verantwoordelijk zijn voor het management en de bedrijfsvoering van de teeltfaciliteiten bij publieke en particuliere universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstellingen. 



Tijdens de jaarlijkse meeting zullen er educatieve sessies over waterkwaliteit, biologische bestrijdingsmiddelen, plantenveredeling, bioplastics en onderzoeken naar het effect van bestrijdingsmiddelen op bestuiving, druiven en hop plaatsvinden. Dr. Raymond Cloyd van de universiteit van Kansas, Suzanne Wainwright Evans van Buglady Consulting en enkele medewerkers van de universiteit van Iowa, waaronder Dr. Patrick Schnable, directeur van het Plant Science Institute van de universiteit, zullen spreken tijdens het evenement.



Aanwezigen zullen een rondleiding krijgen rond de Reiman Gardens, BioCentury Farm's Algal Production Facility, Biofuel Production Facility, Biopolymers Production, en Envirotron. Daarnaast zijn er bezoeken gepland aan het Horticulture Greenhouse, Ada Hayden Herbarium, Iowa State Plant Diagnostic Clinic, Iowa State Soil en het Plant Analysis Lab.

De registratie voor het AERGC 2017 Annual Meeting is inclusief alle presentaties, rondleidingen en de meeste maaltijden. Voor meer informatie en om je aan te melden ga naar www.aergc.org.
Publicatiedatum: