Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NatureFresh Farms lanceert OntarioRed tomaat


Met de lancering van hun OntarioRed tomaten zet NatureFresh Farms de volgende stap in hun programma voor lokaal geteelde tomaten. Voorzitter Peter Quiring: "Klanten willen consistentie bij wat ze kopen. Ons mobiele Greenhouse Education Center helpt het verhaal te vertellen van hoe we onze groenten telen, maar dat is slechts een deel van het verhaal. Wat kwaliteit en smaak betreft boeken we grote vooruitgang in de markt met ons TOMZ & OhioRed-programma. Met onze kasgeteelde tomaten uit Leamington, ON, hadden we dezelfde aanpak nodig. Vandaar ons nieuwe OntarioRed-programma."

Het OntarioRed tomatenprogramma omvat trostomaten, rode vleestomaten en Romatomaten. Deze tomaten zijn allemaal in verschillende verpakkingsformaten beschikbaar om aan de winkeliersvraag te voldoen. 



"Een teler kent zijn planten, maar kent zijn tomaten nog beter. Wanneer je een OntarioRed tomaat koopt, komt het steeds weer van dezelfde teler. We garanderen het," zegt Isaac Braun, een OntarioRed tomatenteler. Braun houdt toezicht op alle 3-tomatenrassen bij NatureFresh en vindt het enthousiasme rondom het Foodland Ontario-thema bemoedigend. Volgens Foodland Ontario herkennen 9 van de 10 consumenten in Ontario het Foodland Ontario logo.



"Foodland Ontario is een belangrijk promotieprogramma ten behoeve van lokaal geteelde groenten. Als een vertrouwd versproductenmerk kunnen telers zoals NatureFresh Farms profiteren van deelname aan Foodland Ontario-programma's die in Ontario geteelde tomaten promoten," volgens marketingdirecteur Chris Veillon.

NatureFresh Farms zal het nieuwe OntarioRed tomatenprogramma presenteren tijdens de aankomende CPMA conventie & vakbeurs in Toronto, Ontario op 10 en 11 mei. Deelnemers zijn welkom bij Stand 107.

Voor meer informatie:
Chris Veillon
NatureFresh Farms
Tel: +1 519 326 1111
chris@naturefresh.ca
www.naturefresh.ca
Publicatiedatum: