Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vietnam: Zeven hightech landbouwgebieden in Da Nang

De lokale overheid van Da Nang heeft zeven locaties goedgekeurd voor hightech landbouwproductie. Lokale departementen zullen zich buigen over de nodige investeringen en de procedures met betrekking tot ruimtelijke ordening.



De landbouwgebieden bevinden zich allemaal in het district Hoa Vang. Hierbij zijn er twee bedoeld voor groenten, bloemen en kruiden (respectievelijk 40 ha en 50 ha in de gemeenten Hoa Ninh en Hoa Phu); twee zijn gesloten teeltsystemen (30 ha in de gemeente Hoa Khuong en 230 ha in het dorp Loc My in de Hoa Bac gemeente), twee biologische groentenproductiegebieden in de gemeenten Hoa Khuong (20 ha) en Hoa Phong-Hoa Khuong (20 ha) en een brak water, garnaal en krab aquacultuurgebied in de Hoa Lien gemeente (50 ha).

Het district Hoa Vang telt al meerdere hightech landbouwontwikkelingsprojecten, zoals een project voor biologische groenten in het dorp Nam Thanh in de gemeente Hoa Thanh van de Hapras Joint Stock Company. Verder heeft de Danapha Pharmaceutical Joint Stock Company een project voor geelwortel en serpeling in het dorp Dong Lang in de gemeente Hoa Phu en plant de Bach Phuong Company groene grapefruit in de Hoa Ninh gemeente.

In de toekomst zal er een conferentie worden gehouden over het "Aantrekken van investeringen in hightech landbouw in Da Nang en de belangrijkste centrale economische provincies" om de mogelijkheden, voordelen en uitdagingen te beoordelen bij de ontwikkeling van hightech landbouw in Da Nang en de naburige provincies.

De conferentie zal zich richten op binnenlandse en buitenlandse bedrijven, beleggers en internationale organisaties om de aandacht te vestigen op investeringen in de productie, verwerking en marketing van landbouwproducten.

Bron: Vietnam Economic times / Agroberichten Buitenland
Publicatiedatum: