Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een vernevelingssysteem voor alle omstandigheden

De MicroCool catalogus is op verschillende manieren aangepast om het aanbod op specifieke teeltsituaties af te stemmen waaronder kleine vermeerderingsruimten en lage tunnels.



Een van de nieuwe producten is een 360° Directional Fog unit (gericht vernevelingssysteem). De 4 spuitmonden van dit systeem zorgen voor een evenwichtige verdeling in ruimten waar de conventionele verneveling niet goed wordt verspreid. Het apparaat is gemakkelijk in een kas of binnenteeltruimte te installeren en eenvoudig te bedienen. Alhoewel de 360° Directional Fog unit perfect in kleine vermeerderingsruimten of lage tunnels past kan het door de hoge capaciteit van het systeem ook in grotere ruimten voor een efficiënte verdeling zorgen. Afhankelijk van de behoeften van de teler zijn de spuitmonden ook verwisselbaar om de configuratie te kunnen variëren.



Voor telers op zoek naar een meer verfijnde aanpak met enkele spuitmond vernevelaars heeft MicroCool de FOCUS POD en CUBE spuitmonden, die met een verdeelstuk ook voor de hele kas kunnen worden gebruikt. De spuitmonden kunnen afzonderlijk door de klimaatcomputer worden beheerd en zijn erg geschikt voor kleine vertrekken zoals laboratoria en entruimten waar hygiëne en precisie belangrijk zijn.



Verbeterd zijn verder de efficiëntie en veiligheid van de IBEX, MicroCool's geïntegreerde conventionele kasvernevelingssysteem met roestvrijstalen ROC-mondstukken. En de PLC, met een beter pompsysteem en extra functies om de werking en het onderhoud te vereenvoudigen.



Meer weten over hoe hoge druk vernevelingssystemen aan een beter en gezond gewas kunnen bijdragen? Klik hier voor een casestudy met glastuinder OriginO Organics. Zij wisten hun plaagdruk omlaag te krijgen met een vernevelingssysteem van MicroCool.


Voor meer informatie:
MicroCool
Mark Stanley
 +1-760-834-3345
mark.stanley@microcool.com
www.microcool.com

Publicatiedatum: