Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Website met AOV-vergelijker voor glastuinbouw

Deze week lanceert Uiterwijk Winkel Verzekeringen de website BoerenAOV.nl. Een website die bedoeld is om agrarisch ondernemers te informeren over de kans op arbeidsongeschiktheid en de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Belangrijk onderdeel van de website is de specifiek voor agrariƫrs ontwikkelde onafhankelijke AOV-vergelijker. Deze vergelijker biedt bezoekers de mogelijkheid om vrijblijvend een aantal AOV`s van diverse aanbieders met elkaar te vergelijken. Daarnaast is het mogelijk om een lopende verzekering te laten beoordelen op premie en dekking en worden veel voorkomende misverstanden nader toegelicht. Als laatste bestaat de mogelijkheid om onafhankelijk advies in te winnen.

Kans op arbeidsongeschiktheid groter dan brand
Van de ondernemers denkt 98 procent nooit voor een langere periode arbeidsongeschikt te raken. In de praktijk blijkt dat zo'n 12 procent van de ondernemers door ziekte of een ongeval voor langere tijd niet in staat om te werken is. De kans op arbeidsongeschiktheid is groter dan bijvoorbeeld de kans op brand.

Uiterwijk Winkel Verzekeringen merkt dat het risico op arbeidsongeschiktheid onvoldoende aandacht krijgt en daardoor vaak slecht is afgedekt. Bovendien constateren zij dat nog veel AOV's tegen te hoge verouderde tarieven lopen. "Door bezoekers van de website te informeren en indien gewenst aanvullend te adviseren, hopen we hier wat aan te doen. Juist in het geval van een calamiteit moet het immers gewoon goed geregeld zijn" zegt Leroy Harms, adviseur arbeidsongeschiktheidsverzekeringen bij Uiterwijk Winkel Verzekeringen.

Bron: BloembollenVisie
Publicatiedatum: