Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Arjan Pauw, International Sales Director bij Gavita International

"De wereld is groot, de tuinbouwwereld is klein"

Tholen - Het is inmiddels vijf maand geleden dan Arjan Pauw in dienst trad bij Gavita International, een bedrijf op het gebied van assimilatieverlichting . Na eerst negen jaar gewerkt te hebben in de staalconstructies en daarna nog eens negen jaar bij GE Jenbacher, is hij terecht gekomen bij Gavita. Arjan Pauw vindt het fijn om bij Gavita te werken en is te spreken over het bedrijf. Hij zegt dan ook: "Gavita, hoewel al meer dan 30 jaar oud, is een hele dynamische organisatie met een jong team, een laagdrempelig bedrijf met veel passie voor het product". Waaruit dat blijkt? "Het team werkt hecht samen en iedereen is bereid voor elkaar te werken. Alles gaat hier vrij natuurlijk, dat is de Aalsmeerse mentaliteit. De klant staat voorop, die moet geholpen worden, en iedereen weet dat."


 
Wat is er nou zo leuk aan werken in de tuinbouw? "De wereld is zo groot, en toch kom je altijd bekenden uit de branche tegen." Pauw vertelt dat hij afgelopen week in Rusland zat. Bij een kwekerij, zeven uur rijden van Moskou, in de middle of nowhere, kwam hij ook weer een goede bekende tegen. "Het maakt niet uit waar ter wereld je zit, je komt bijna altijd wel een Nederlander uit de tuinbouw tegen.
 
Productie
Gavita is een internationaal bedrijf dat kantoren over de hele wereld heeft. Zo zit het bedrijf in Noorwegen, Canada, Rusland, Oekraïne en Nederland. In Nederland, Aalsmeer, zit het hoofdkantoor van Gavita. In Noorwegen en Canada vindt ook een klein deel van de productie plaats, maar het meeste gebeurt allemaal in Nederland.
 
Gavita heeft een eigen Research en Development afdeling. Het innovatieteam van Gavita houdt zich continu bezig met het verbeteren van de huidige producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Gavita heeft hiervoor een Innovation Centre ingericht. "Het innovatieteam is volop bezig en ook in de toekomst zullen er weer nieuwe producten komen. Je moet namelijk blijven vernieuwen; alles verandert om je heen. Onze producten moeten dan ook mee veranderen."
 
Voor meer informatie:
Gavita International b.v.
Arjan Pauw
Oosteinderweg 127
1432 AH, Aalsmeer
The Netherlands
T + 31 (0)297 380 450
M +31 (0) 6 129 49891