Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Innovatiefonds voor telers beloont innovatief idee

Het 'Innovatiefonds voor telers' stimuleert innovatie bij agrarische ondernemers in akkerbouw en tuinbouw. Zij maken kans op een financiële beloning voor vernieuwende ideeën op het boerenerf.

Deel uw innovatie met collega's
De Nederlandse agrarische sector onderscheidt zich door hoog opgeleide ondernemers. Akkerbouwers en tuinders zijn creatief in het bedenken van praktische oplossingen. Het Innovatiefonds wil telers stimuleren om deze expertise ook met anderen te delen. Met de beloning kunt u dat idee verder uitvoeren of perfectioneren.

Maak kans op 3.000 euro
Bent u akkerbouwer of tuinbouwer en wilt u kans maken op een financiële ondersteuning van maximaal 3.000? Dan kunt u tot 15 mei 2017 uw innovatieve dienst, product of toepassing indienen. Een onafhankelijke vakjury beoordeelt uw aanvraag op het innovatieve karakter en kent u eventueel een bedrag toe. U mag bovendien zoveel ideeën inzenden als u wilt. Belangrijk is dat uw ideeën ten minste aan de volgende criteria voldoen:
  • Is er sprake van een vorm van vernieuwing, namelijk een nieuw(e)/vernieuwd(e) product of dienst, een nieuwe toepassing, of nieuwe combinatie van toepassingen?
  • Is het idee een stimulerend voorbeeld voor andere bedrijven in de sector?
  • Draagt het idee bij aan verbetering van de primaire productie?
  • Is er een positief effect van de innovatie keten breed?
Voor meer informatie:
www.innovatiefondsvoortelers.nl
Publicatiedatum: