Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kookdemonstraties, proeverijen en inspiratie met verse asperges

Asperge staat centraal in pop-up Dé Aspergewinkel

Tijdens het aspergeseizoen 2017 strijkt Dé Aspergewinkel tijdelijk neer in hartje Den Bosch om iedereen kennis te laten maken met de wereld van het witte goud. Tot en met 24 juni kunnen bezoekers bij de winkel terecht voor dagverse asperges, kookgerei, receptenboeken, verse maaltijdpakketten, workshops en kookdemonstraties.

Vers gekochte asperges kunnen meteen worden geschild in de schilmachine en het winkelpersoneel staat klaar om alle mogelijk vragen over asperges te beantwoorden. Van bewaartips tot het delen van leuke feitjes en weetjes over dit oer-Nederlands product. Ook zijn er regelmatig proeverijen van aspergegerechten én van bijzondere specialiteiten zoals asperge-ijs, aspergevlaaitjes en aspergewijn.



Dé Aspergewinkel is een initiatief van ZON fruit & vegetables, in samenwerking met Maggi, onderdeel van Nestlé. "Wij willen de consument graag inspireren over de Koningin der Groente, de asperge. Onder het motto 'Beleef, Proef en Ontdek' laten wij zien dat naast de traditionele gerechten ook andere verrassende combinaties mogelijk zijn. Zo weten mensen vaak niet dat asperges ook in de wok of op de BBQ kunnen worden bereid. Of dat er naast witte en groene asperges ook paarse asperges bestaan. Die laatste zijn overigens rauw het allerlekkerst", aldus Michiel Geraedts, Manager marketing en retail van ZON.




Officiële opening
De opening van Dé Aspergewinkel vindt plaats op donderdag 13 april van 13.00 tot 15.00 uur op de Visstraat 14 in Den Bosch.

Praktische informatie
  • Dé Aspergewinkel is open tot en met 24 juni, van dinsdag t/m zondag.
  • Adres: Visstraat 14 in Den Bosch.
  • Gratis kookdemonstraties door professionele kok van donderdag t/m zondag.
  • Gratis proeverijen op dinsdag en woensdag.
Voor meer informatie: www.deaspergewinkel.nl
Publicatiedatum: