Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chef wil wereldrecord heetste chilipeper verbreken

Chef Shaish Alam van het Indiaas restaurant Yasmin in Newcastle Emlyn probeert het een Guinness Wereldrecord te verbreken door de heetste peper ter wereld te kweken in zijn kas. De Bengali Naga, ook bekend als de Naga Viper Peper, is een van de heetste pepers die er bestaat. Het was kort de 'Heetste Peper ter Wereld' in 2011 volgens Guinness World Records en is buitengewoon heet. De peper wordt geteeld in Bangladesh en in het noordoosten van India. "Ik heb al 3.000 zaden Naga Chili geplant in onze kas in Llechryd en als 1.500 daarvan groeien, ben ik blij. Ze zien er sterk uit en ik kan ze voor een uitstekende prijs verkopen," zegt Saish, een fervent tuinier die verschillende chilipepers bij zijn kookkunsten gebruikt.
Publicatiedatum: