Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruud Duijnisveld wint Grodan GroSens HandHeld

Grodan was ook dit jaar weer één van de standhouders op de Horticontactdagen op 14, 15 en 16 februari in de Evenementenhal Gorinchem.

Als beursactie ontving iedereen die de Grodan stand bezocht en een coupon met gegevens achterliet een draadloze muis. Daarnaast maakte men ook kans op een gratis GroSens HandHeld. De respons op deze actie was wederom hoog: ruim 150 relaties lieten hun gegevens achter. Uit al deze inzendingen is de prijswinnaar van de GroSens HandHeld geselecteerd. Paprikateler Duijnisveld uit Nieuwveen is de gelukkige winnaar.



Tijdens een bezoek aan het bedrijf is de GroSens HandHeld afgelopen week overhandigd. In Nieuwveen nam Ruud Duijnisveld de prijs in ontvangst uit handen van René Bekkers namens Grodan.

GroSens MultiSensor
Het GroSens MultiSensor systeem geeft direct inzicht in het watergehalte (WG), de EC en de temperatuur in het steenwolsubstraat. Met de multi meting faciliteit kan op verschillende plaatsen in de kas gemeten worden, waarna vervolgens de gemiddelden van WG en EC kunnen worden uitgelezen. De meter beschikt tevens over een loggende functie waarmee gedurende een bepaalde tijd de WG en EC waarden kunnen worden vastgelegd. Deze gegevens kunnen vervolgens in grafische vorm in een excelspreadsheet worden uitgelezen of op de nieuwe e-Gro app op PC, tablet of smartphone. Het GroSens systeem geeft hiermee informatie die een leidraad vormt voor het optimaliseren van de watergeefstrategie, waardoor telers de opbrengst en kwaliteit van hun gewassen kunnen verbeteren.



Met deze vernieuwende oplossing en in combinatie met steenwolsubstraten en advies van Grodan stelt GroSens telers in staat hun productie te optimaliseren en kostenbesparingen te realiseren.

Wilt u meer weten over GroSens, ga dan naar www.grodan.nl/grosens

Voor meer informatie:
David Peters
Grodan
Tel: +31 (0)475 35 37 80
www.grodan.nl
Publicatiedatum: