Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandse cherrytomaten weer beschikbaar

Vanaf vandaag zijn de Nederlandse cherrytomaten weer beschikbaar bij The Greenery. De eerste cherrytomaten zijn aangevoerd door Tomatenkwekerij Fa. J. Vijverberg & Zn uit Bleiswijk en Tomatenkwekerij Vitom uit De Lier.

Ook dit jaar is de keuze gevallen op het ras Sassari, dit ras heeft een uitstekende smaak, kwalitatief goede eigenschappen en is daarnaast ook niet te grof. "We kunnen aan veel specifieke wensen van klanten voldoen. Zo kunnen we naast de welbekende 250 grams verpakking ook andere kleinverpakkingen aanbieden. De centrale ligging van de teeltbedrijven is daarnaast ook een toegevoegde waarde voor wat betreft de logistiek", vertelt Jesper van Oostende.

Tomatenkwekerij Fa. J. Vijverberg teelt dit jaar voor tweede seizoen cherrytomaten. Het teeltbedrijf in Bleiswijk onderscheidt zich in duurzaamheid. Zo maakt het teeltbedrijf gebruik van restwarmte en krijgt het teeltbedrijf middels een pijpleiding rest CO2 aangevoerd uit de industrie.

Tomatenkwekerij Vitom teelt voor het derde jaar cherrytomaten. Naast cherrytomaten telen zij ook Cherita troscherrytomaten en komkommers onder belichting.

Voor verkoop en informatie:
The Greenery bv
Postbus 79, 2990 AB Barendrecht
Jesper van Oostende
T +31 (0)180 656 715
j.vanoostende@thegreenery.com

Publicatiedatum: