Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
SUNSET voor de achtste keer

Fruittelers en exporteurs benoemd tot Canada's Best Managed Company

De Oppenheimer Group, Mastronardi Produce, Fresh Direct Produce en Red Sun Farms zijn uitgeroepen tot winnaars bij de verkiezing tot Canada's Best Managed Companies van 2017. 

Oppenheimer Group verlengt zijn Best Managed-streak
Toen onlangs de winnaars werden aangekondigd, bleek de Oppenheimer Group voor de zestiende jaar op rij opnieuw tot best beheerd bedrijf te worden uitgeroepen. Bovendien slaagde de Oppenheimer Group erin om voor de tiende keer het lidmaatschap van de Best Managed Platinum Club te winnen.

"Het is geweldig om opnieuw tot deze prestigieuze groep te mogen behoren," zei John Anderson, voorzitter van de raad van bestuur en CEO van de Oppenheimer Group, die ook wel Oppy wordt genoemd. "Volgend jaar viert onze onderneming zijn 160-jarig jubileum. Voor 10% van onze geschiedenis staan wij bekend als de organisatie met het beste management. Dat doet eer aan zowel onze strategie als aan de geweldige toewijding van iedereen die in ons bedrijf verwikkeld is."

"Deze erkenning is alleen maar mogelijk geweest, omdat iedereen zich dag in dag uit in zet om onze beloftes waar te maken," zegt Anderson. Het is een stuk toewijding dat we allemaal laten zien en dat ervoor zorgt dat we succesvol kunnen zijn in onze complexe sector."

Oppy won de onderscheiding wegens wat het bedrijf in 2016 heeft bereikt. Oppy had een recordomzet met alle business units. Verder heeft het bedrijf met succes een joint venture opgezet met Rincon Fresh om zijn afdeling voor zachtfruit sterker te maken. Ook wist Oppy zijn succesvolle markt voor Jazz-, Envy- en Pacific Rose-appelen verder uit te bouwen en is er meer vraag ontwikkeld voor Zespri SunGold-kiwi's. Daarnaast had Oppy een uitstekend seizoen voor Orchard View kersen, waarin enkele records werden verbroken dankzij onder andere de "Pick your moments"-campagne. Tenslotte heeft Oppy erkenning gekregen voor het feit dat de organisatie een van de meest bewonderde bedrijfsculturen van Canada heeft.

SUNSET voor de achtste keer benoemd tot Best Managed
Mastronardi Produce is voor het achtste jaar op rij benoemd tot een van Canada's Best Managed Companies. Mastronardi Produce heeft zodoende zijn status als Platinum Member behouden.

Mastronardi Produce staat bekend om zijn unieke merkproduct SUNSET, het gebruik van innovatieve verpakking en de duurzame bedrijfsvoering.

"Het is echt een eer om al acht jaar als een van Canada's best bestuurde bedrijven te worden gezien," zei directeur Paul Mastronardi. "Deze onderscheiding is voor het gehele team van Mastronardi, op alle locaties. Onze stafleden hebben passie en toewijding voor deze onderneming en het is dankzij hen dat we ons nu in deze positie bevinden."

"Bedrijven, die de status van Platinum Club-lid verdienen, staan voor een uitzonderlijke visie, leiderschap en een focus op duurzame groei en innovatie," zei Jon Hountalas, onderdirecteur bij CIBC. "CIBC is er trots op om deze bedrijven te erkennen als Canada's Best Managed Companies voor 2017 en als marktleiders in hun respectievelijke sectoren."

Gold Winners
Red Sun Farms end Fresh Direct Produce werden ook onderscheiden als Canada's Best Managed Companies. De bedrijven winnen deze onderscheiding voor respectievelijk het vierde jaar en het zesde jaar op rij.

De onderscheiding voor Canada's Best Managed Companies wordt mogelijk gemaakt door Deloitte, CIBC, Canadian Business Magazine, Queen's Smith School of Business en MacKay CEO Forums. Het Canada's Best Managed Companies-programma erkent organisaties die een bedrijfsvoering van topniveau hebben geïmplementeerd en die op innovatieve wijze voor toegevoegde waarde hebben gezorgd. De Platinum Club is bedoeld voor bedrijven die voor zes jaar of meer de onderscheiding voor Best Managed Company hebben gekregen.

Voor meer informatie over de bedrijven:
Publicatiedatum: