Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rapport verkent beleid vertical farming

Vertical farming is een relatief nieuwe sector. Daarom is er nog weinig beleid en regels met betrekking tot het opzetten van nieuwe bedrijven en projecten in rechtsgebieden overal ter wereld. Dit was voor Newbean Capital de reden om te gaan samenwerken met Upgrown Farming om het rapport "Developing Policy for Indoor Agriculture" op te stellen.



Het nieuwe rapport, gefinancierd door Pegasus Agriculture en officieel gepresenteerd op 2e jaarlijkse Indoor Ag-Con Asia, behandelt de redenen dat verticale teelt ontbreekt in lokale, nationale en internationale beleidsplannen en geeft de argumenten om dit wel te doen.

Het rapport meldt dat het een gewone zaak is voor beginnende telers om samen te werken met lokale autoriteiten om beleidsmakers te informeren. Zo moeten ze worden geholpen basisregels voor vertical farming in hun rechtsgebied op te stellen. Het rapport laat beleidsmakers het belang zien van vertical farming voor de voedselveiligheid, volksgezondheid, economische ontwikkeling en diversificatie.

Het rapport geeft een aantal mogelijkheden die kunnen helpen met de integratie van vertical farming in de lokale, nationale, en internationale beleidsvoering. Er worden diverse voorbeelden genoemd, zoals een zeer interessante case study die beschrijft hoe Zuid-Korea vertical farming ondersteunt door middel van een driejarenplan en subsidies. Daarnaast wordt beschreven hoe belanghebbenden uit de sector kunnen bijdragen aan het ontwikkelen van beleid.




Indoor Ag-Con zal wederom plaatsvinden in het Las Vegas Convention Center op 3-4 mei 2017. Het thema voor de vijfde jaarlijkse Indoor Ag-Con - steampunk - weerspiegelt de combinatie van oude en nieuwe technologie die zo vakkundig wordt toegepast in de bedekte teelt. Een vakbeurs en vergadersessies zullen weer onderdeel uitmaken van het tweedaagse evenement. Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: