Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinbouw komt storm goed door

Tholen - Wat kapotte ramen en een paar kleine schades daargelaten, lijkt de Nederlandse glastuinbouw de storm goed door te zijn gekomen. De kasreparateurs hebben nog niet veel meldingen binnengekregen.

Een paar kapotte ruiten hier en daar, maar de telefoon bij Weber Kassenbouw staat nog niet bepaald roodgloeiend na de februaristorm die gisteren over het land trok. "Eigenlijk helemaal niet", vertelt Arnout Weber. Ook Bart van der Male van Almotec heeft het nog niet echt druk naar aanleiding van de storm. "Eén melding." Bij Kasreparatie zijn het er wel wat meer, maar ook daar valt de omvang van de schade op zich mee. "Er is overal een beetje wat", vertelt Claudia van der Ende. "Hier een stuk of vijf daar een stuk of tien, maar geen grote schades."

De totale schade als gevolg van de storm die gisteren over Nederland trok, blijft volgens het Verbond van Verzekeraars onder de 10 miljoen euro. Zij noemen de storm flink, maar niet uitzonderlijk.