Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Belangrijk is dat we direct bij de Spaanse teler inkopen"

Het jaar wordt tot nu toe gekenmerkt door slecht weer en veel vraag vanuit Europa naar groenten. "Deze twee factoren hebben ervoor gezorgd dat de prijzen van groenten fors zijn toegenomen, al nemen ze nu weer af," zegt Juan Giraldo van Al-Andalus Fructus. Zijn bedrijf houdt een beleid aan, waarin direct bij de teler wordt ingekocht. Op deze manier heeft de teler de prijzen meer in de hand. 

Al-Andalus Fructus heeft zich als doel gesteld om een grote faciliteit te openen om producten te sorteren en te verpakken. Het grootste deel van dit proces zou daarmee in handen van het bedrijf zelf blijven, waardoor een scherpere prijs kan worden verkregen.



Al-Andalus Fructus is nog een jong bedrijf, maar heeft een ervaren team aan stafleden. Het bedrijf focust op de export van aubergines, die van betrouwbare telers worden gekocht. De aubergines worden dan geleverd aan markten als Frankrijk. "We halen voordeel uit het feit dat we al klanten hebben die citrus kopen. Citrus is een van onze belangrijkste producten. Via deze huidige klanten kunnen we nieuwe producten aanbieden," licht Jean Giraldo toe. Op deze manier krijgt Al-Andalus Fructus een steeds groter marktaandeel. Op dit moment is het bedrijf in onderhandeling met potentiƫle klanten in Nederland en China.
 
Voor meer informatie:
Juan Giraldo
Al-Andalus Fructus
Tel. +34 656 36 58 54
Publicatiedatum: