Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cogeca lanceert Europese prijs voor coöperatieve innovatie

De Europese agrarische coöperatieve groep Cogeca heeft deze week in Brussel de 'European Award for Cooperative Innovation' in het leven geroepen om door coöperaties ontwikkelde praktijken en innovatieve oplossingen te bevorderen.

Secretaris-generaal van Copa en Cogeca, Pekka Pesonen: "Europese telers en hun coöperaties staan bekend om hun hoogwaardige, voedzame levensmiddelen die de hoogste productie- en milieunormen in de wereld naleven. Maar om aan de top te blijven, moeten agrarische coöperaties op een duurzame manier meer en betere producten produceren. Ze moeten constant innoveren om aan de markt- en consumentenvraag en eisen te voldoen en te zorgen voor een beter marktrendement.
Deze prijs is dan ook bedoeld om de door Europese coöperaties gevonden praktijken en innovatieve oplossingen te bevorderen en hun prestaties bekend te maken. We sporen onze coöperatieleden aan om hun projecten snel in te dienen."

De einddatum voor aanmeldingen is 23 juni en de prijsuitreiking zal op 29 november plaatsvinden.

Voor meer informatie:
www.eaci.copa-cogeca.eu
Publicatiedatum: