Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"pijn in het hart"

WK KassieBouwen stopt

Het organisatieteam van WK KassieBouwen heeft besloten te stoppen met het succesvolle jaarlijkse evenement. Een zevende versie in 2017 zou een ingrijpende aanpassing van het concept vereisen en een extra belasting voor het huidige team betekenen. Na rijp beraad, en met pijn in het hart, hebben de leden ervoor gekozen om dit geweldige Westlandse initiatief definitief te beƫindigen.

Het WK KassieBouwen ontstond in 2011 naar aanleiding van het 25-jarig jubileum van ontwikkelingshulporganisatie De Zaaier uit Maasdijk. B&T Productions uit Naaldwijk kreeg indertijd de opdracht om een spraakmakend jubileumfeest te organiseren met als doel meer naamsbekendheid voor de organisatie en het genereren van extra financiƫle middelen voor hun projecten in Congo. De eerste versie was een doorslaand succes en vervolgens werd besloten om er een jaarlijks spektakel van te maken.

Het initiatief werd vanaf de allereerste keer omarmd door bedrijven, gerelateerd aan de tuinbouwsector. Zo is Van der Ende Groep uit Maasdijk alle jaren hoofdsponsor geweest en hebben bedrijven zoals Batist Hobbykassen uit Wateringen, Van der Veen Event Engineering uit Rijswijk, de Noviteit uit Monster en nog veel meer sponsors die vanaf het begin elk jaar weer een bijdrage geleverd.

Publicatiedatum: