Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kasgroententelers Ontario vieren 50 jarig jubileum

De oprichting van de Ontario Greenhouse Vegetable Growers was een keerpunt voor de sector in Ontario. Op 21 februari 1967 stemde een overweldigende meerderheid van 83,2% voor de vorming van de Ontario Greenhouse Vegetable Growers.

In 1967 representeerde de OGVG 765 producenten in heel Ohio, met een totaal oppervlak van 120 ha. Nu bestaat de OGVG uit meer dan 200 telers met een oppervlakte van 1150 ha. Volgens Statistics Canada is de marktwaarde van kasgroenten van producenten aangesloten bij de OGVG gestegen van $6,7 miljoen CAD in 1967 naar meer dan $820 miljoen CAD in 2015. De OGVG is verantwoordelijk voor de vergunningen van alle telers, inpakkers en marketeers van in de kas geteelde tomaten, komkommers en pepers in Ontario.



De OGVG werkt hard om haar telers te promoten en hen in contact te brengen met overheidsinstanties, consumenten, detailhandelaren en leveranciers van voeding in heel Amerika. Dit gebeurt door het onderhouden van banden met de overheid, het doen van onderzoek, het bezoeken van beurzen en maatschappelijke activiteiten. OGVG ondersteunt de kasgroentensector in Ontario en helpt haar telers om vandaag succesvol te zijn, duurzaam te zijn voor morgen en om iedereen van verse, voedzame kwaliteitsproducten te voorzien!

De OGVG heeft ter ere van het jubileum een nieuw logo gelanceerd en zal deze mijlpaal vieren op de CPMA conventie (Toronto), PMA (New York) en een lokaal evenement in Leamington (Ontario).


Contact:
Rick Seguin, General Manager 
Ontario Greenhouse Vegetable Growers 
Tel: 519-326-2604 or 1-800-265-6926