Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Internationalisering is de enige mogelijkheid voor groei en ontwikkeling"

Gruventa richt internationale afdeling op

Het Spaanse teelt- en exportbedrijf Gruventa heeft een eigen internationale afdeling opgezet onder de naam Gruventa Internacional. Tristán Azuela Montes is onlangs aangesteld als de nieuwe CEO van deze afdeling. Montes heeft ruime ervaring in de AGF-sector waarmee Gruventa Internacional in staat is om zich sterker te vestigen en tegemoet te komen aan de toenemende vraag van zijn klanten.

De algemeen directeur van Gruventa, Fermín Sánchez Navarro, is erg enthousiast over de aanstelling van Tristán Azuela Montes. "We zijn erg blij om met een professional met zo'n grote reputatie samen te werken. De toewijding en ervaring van mensen zoals Tristán Azuela gaat absoluut ons bedrijf verbeteren."



Internationalisering van glastuinbouw
"Gruventa wil zorgen voor meer internationalisering van de glastuinbouw. Internationalisering is de enige manier waarop groei en ontwikkeling binnen een wereldwijde context mogelijk zijn. Daarom is het van essentieel belang dat we zorgen voor training en dat we de beschikking hebben over professionele werkgroepen, die het bedrijf naar een hoger plan kunnen tillen," zegt Fermín Sánchez.

Tristán Azuela Montes voegt daaraan toe dat Fermín Sánchez en zijn zakenpartner Teodoro Hernández een duidelijke visie hebben op de toekomstige behoeften van Europa, wat betreft de consumptie van glastuinbouwproducten. "De directie van Gruventa heeft al meerdere keren laten zien hoe belangrijk de rol van sociale verantwoordelijkheid is bij de plannen voor de toekomst," voegt hij toe.

Gruventa heeft zich altijd ingezet om de Spaanse glastuinbouw wereldwijd beter te profileren. Daarom heeft het bedrijf in samenwerking met telers significante investeringen gemaakt. Hierdoor heeft Gruventa zich kunnen vestigen als verantwoordelijk, eerlijk en toegewijd bedrijf. Alle aangesloten telers ondersteunen de nieuwe groeistrategieën van het bedrijf en hopen dat nieuwe professionals voor een toegevoegde waarde gaan zorgen.

"Onze klanten worden steeds veeleisender, omdat de markt ook steeds specifiekere behoeftes ontwikkelt. Het beantwoorden van deze behoeftes is elke dag weer een belangrijke uitdaging. Daarom zoeken we continu naar versterking van onze teams en willen we onze productielijnen verbeteren," zegt Fermín Sanchéz.

"Bij Gruventa hebben we een duidelijk beeld van wat onze klanten nodig hebben. Dat is de reden waarom we ons uitbreiden op manieren die andere bedrijven niet aan zouden durven. We willen een concurrerend voordeel bereiken en met die doelstelling hebben we een goed voorbereid team aan professionals samengesteld."

Gruventa levert 25 verschillende soorten groenten en fruit aan meer dan 40 landen in Amerika, Europa en Azië. Het bedrijf is bij elke beurs in de wereld aanwezig. Ook zoekt het bedrijf continu naar nieuwe zakenpartners.

Meer informatie:
www.gruventa.es
Publicatiedatum: