Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
aanmelden t/m 31 jan 2017

Champignons, teelt van de toekomst?

Team Delphy Mushrooms heeft een nieuwe cursus ontwikkeld voor de Nederlandse champignonsector: Champignons, de toekomst! De cursus sluit aan bij de veranderende markt binnen de champignon- en paddenstoelensector.

Telers, afnemers en toeleveranciers hebben te maken met steeds meer verschillende disciplines bij hun werkzaamheden op het champignonbedrijf. "Wij zien de eisen en disciplines die nodig zijn om te werken binnen de sector de laatste jaren enorm verbreden en uitdagender worden", vertelt Niek de Ligt van Delphy. "Uiteraard is het telen binnen het champignonbedrijf nog een van de belangrijkste zaken maar daarnaast komen er veel nieuwe thema's om de hoek kijken als bijvoorbeeld: eerlijke arbeid, duurzaamheid & circulaire economie en het vinden van nieuwe afzetmarkten als gevolg van politieke beslissingen. Daarom hebben wij nu voor het eerst bovenstaande punten samengebracht in de nieuwe cursus voor de champignon sector inclusief toeleverende bedrijven." Met name voor jonge werknemers en ondernemers binnen de sector is de cursus interessant.

De cursus "Champignons, de toekomst" richt zich op kennisontwikkeling en kennisimplementatie binnen de teelt van champignons en eetbare paddenstoelen. De specialisten van team Delphy Mushrooms (Jan Gielen, Niek de Ligt, Erik Polman) zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de cursus. Alle cursusleiders hebben jarenlange ervaring in het eigen vakgebied. Zij combineren hun specifieke vakkennis met hun expertise over de laatste ontwikkelingen binnen de sector.

Klik hier voor meer informatie over de cursus.

Aanmelden kan t/m 31 jan 2017.

Niek de Ligt
Delphy
Adviseur
www.delphy.nl
+31 77 398 75 00
+31 6 26 54 44 12
N.deLigt@delphy.nl


Publicatiedatum: