Rijk Zwaan bouwt Retail Center in Berlijn

Groenteveredelingsbedrijf Rijk Zwaan bouwt op dit moment een permanent experience centre in Berlijn om haar internationale retailpartners te informeren en te inspireren. Dit Retail Center is een van de twee thema's van Rijk Zwaan tijdens de komende Fruit Logistica. Het andere thema is Knox, een eigenschap die ervoor zorgt dat slabladeren na versnijden minder snel roze verkleuren. Knox, is officieel genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award 2017.Rijk Zwaan heeft de afgelopen jaren een grote hoeveelheid kennis en ervaring opgedaan van versafdelingen in supermarkten en over succes- en faalfactoren op gebied van productintroducties en consumentenacceptatie. Dit is de basis voor het Rijk Zwaan Retail Center, gelegen in het hart van Berlijn. De officiële opening vindt plaats op 3 april 2017. Tijdens de Fruit Logistica geeft Rijk Zwaan haar internationale retailpartners alvast de mogelijkheid voor een sneak preview in de vorm van een persoonlijke rondleiding.

Langer houdbaar
Afgelopen week kondigde de Fruit Logistica aan dat Knox één van de tien genomineerden is voor de jaarlijkse Innovation Award. De jury waardeert het doeltreffende antwoord van Rijk Zwaan op een vraag die conveniencebedrijven al lang bezighoudt. Knox is de eerste natuurlijke oplossing die roze verkleuring van voorgesneden sla vertraagt. Recente geluiden uit de markt wijzen erop dat Knox de standaard zal worden voor de hele convenience markt.Goed voorbeeld
"We zijn blij en trots op de nominatie voor deze prestigieuze prijs", zegt manager Marketing & Business Development Jan Doldersum van Rijk Zwaan. "Knox verlengt de houdbaarheid, vermindert afval, stimuleert de verkoop en zorgt voor een grotere klanttevredenheid bij voorgesneden sla. We zien het als een goed voorbeeld van hoe wij oplossingen kunnen bieden voor de internationale groentesector."

Met het nieuwe Retail Center vergroot Rijk Zwaan haar specifieke aandacht voor de retail. Doldersum: "In lijn met onze lokale demo's en internationale klantevenementen, zoals het Leafy Event, onderstreept het Retail Center onze ambitie om onze service voor alle klantgroepen continu te verbeteren."

De Fruit Logistica vindt plaats van 8-10 februari 2017 in de Messe in Berlijn. Rijk Zwaan staat in hal 1.2, stand A-14. De winnaar van de Innovation Award wordt op de laatste dag van de beurs bekend gemaakt.

Voor meer informatie:
Rijk Zwaan
Burgemeester Crezéelaan 40
2678 KX De Lier
T +31 174 532 300
info@rijkzwaan.com
www.rijkzwaan.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.