Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Trianum-P sterk tegen ziekten vanuit de bodem"

Trianum-P is een biologisch fungicide en gebaseerd op de schimmel Trichoderma harzianum stam T22. Deze groeit op de wortels van de jonge plant en vormt daar een krachtige barrière tegen ziekteverwekkers. Het product heeft bewezen de bodemziekten Pythium, Fusarium en Rhizoctonia sterk af te remmen.



Trianum heeft bovendien plant versterkende eigenschappen, waardoor de plant onder stressvolle omstandigheden een extra zetje in de rug krijgt en goed blijft presteren. In Nederland is Trianum-P toegelaten in een groot aantal gewassen in de groenteteelt, de sierteelt, kleinfruit, kruiden en grassen en gazons.

In de Nederlandse tuinbouw heeft Trianum-P zijn effectiviteit bewezen. De werkzame schimmel koloniseert het wortelgestel van de plant en houdt zo ziekteverwekkers op afstand. De wortels en de bovengrondse delen van de plant kunnen zich daardoor beter ontwikkelen. Een uniformer gewas en een betere gewasstand zijn het resultaat. Bovendien verhoogt de werkzame schimmel de oplosbaarheid van anorganische voedingsstoffen, waardoor de plant deze stoffen beter opneemt.

Trianum-P is eenvoudig toe te passen. U kunt het product met het gietwater en zonder speciale apparatuur toedienen. Om een maximaal effect te bereiken, is het zaak Trianum-P zo vroeg mogelijk in de teelt toe te passen. Een heel sterk punt van het product is de effectiviteit onder uiteenlopende omstandigheden: bij temperaturen tussen 10 en 34°C en bij een pH tussen 4 en 8,5.

Voor meer informatie:
Koppert Biological Systems
Veilingweg 14
2651 BE Berkel en Rodenrijs
Tel: 010-5140444
Fax: 010-5115203
www.koppert.com
Publicatiedatum: