Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bayer investeert in Israëlische innovatie

Het Duitse Bayer zal de komende vijf jaar 10 miljoen dollar investeren in een uitsluitend op een Israëlische agrarische technologie gericht beleggingsfonds. Het fonds zal worden beheerd in samenwerking met Trendlines. Trendlines is een beleggingsmaatschappij die technologische projecten en startende ondernemingen identificeert, financiert en ontwikkelt op het gebied van landbouw en gezondheid.

Adrian Percy, hoofd onderzoek en ontwikkeling bij Bayer Crop Science, zei dat Israël een centrale hub is voor innovatie en technologische ontwikkelingen en dat Bayer grote belangstelling heeft voor wat het land op dat gebied te bieden heeft.

Trendlines is goed bekend met het Israëlische technologische circuit en combineert dit met ervaring met investeringen in de landbouwsector. Verder zei Percy dat het bedrijf er dezelfde waarden als Bayer op na houdt als het gaat om het uitbouwen van innovatieve ideeën.

Volgens Percy is de landbouwsector als geheel rijp voor de invoering van nieuwe technologieën en zal de toekomst van de sector door innovatie worden bepaald. Ondersteuning van onderzoek en ontwikkeling in de landbouw is noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen.

Bron: themarker.com

Publicatiedatum: