Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MitroFresh voor het eerst op AGF Detail

MitroFresh geeft voor het eerst acte de présence op AGF Detail. Valon Bahtiri, directeur-eigenaar van het in Maasdijk gevestigde bedrijf, zegt het volgende over zijn deelname:

"Met eigen productie- faciliteiten in Zuid-Korea en distributie in Maasdijk leveren wij aan 12 landen binnen en buiten Europa. Van horeca tot groothandel, van retail tot cateringbedrijf. Onze specialisatie ligt op het terrein van wilde en exotische paddenstoelen, die wij in verschillende verpakkingen kunnen leveren. Ook staan wij bekend om onze Aziatische groenten en divers assortiment gedroogd. Onze kracht zit in het kunnen aanleveren per mix pallet, of het nu gaat om kleine of grote hoeveelheden producten. Wij staan op AGF Detail om ons nadrukkelijker te profileren aan de Nederlandse versspecialist, de bezoekers kunnen in onze stand met "live cooking" onze producten proeven. Wij kijken er naar uit!".


Publicatiedatum: