Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Valstar Holland Beachvolleybaltoernooi

Zaterdag 11 juni is voor het 19e jaar op rij door Ronde Tafel Westland het Valstar Holland beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Dit jaar ging de opbrengst naar twee goede doelen, het Inloophuis Carma en Stichting Droom je thuis. Inloophuis Carma is in Westland een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker en hun naasten. Stichting Droom je thuis organiseert logeerinitiatieven voor meervoudig gehandicapte kinderen.



20 teams en een gezellige BBQ hoofdsponsor
Valstar Holland was ook dit jaar met twee teams weer goed vertegenwoordigd. In totaal streden bij Moments Beach in Ter Heijde 20 teams (voornamelijk Westlandse bedrijven) mee naar de felbegeerde hoofdprijs. Accountant kantoor BDO won in de finale van Bouwbedrijf Van Mierlo, en Certhon won de aanmoedigingsprijs omdat zij de finale wonnen van de verliezerspoule.Na het sportieve gedeelte was er tijd voor een gezellige BBQ met alle deelnemers en supporters.Aan het einde van de dag werd beide doelen een Cheque overhandigd van 4.000 euro.

Klik hier voor een hele fotoreportage.