Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verwerking van groenten in beeld

Dit gaat vooraf aan je maaltijdsalade

Foodblogster Francesca van Francesca Kookt neemt ons mee naar Koninklijke Vezet, waar wekelijks zo'n anderhalf miljoen kilo groenten wordt verwerkt die bestemd is voor voor het AGF-schap bij Albert Heijn. In totaal wordt daar zo'n 5 tot 6 miljoen versneden groentenproducten geproduceerd: slamixen, gesneden groenten, wokmixen en maaltijdsalades.



Benieuwd hoe dat eraan toe gaat? Klik dan hier.





Publicatiedatum: