Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Harvest House introduceert Harvest Specials

De telers van Harvest House telen een breed assortiment aan vruchtgroenten in verschillende kleuren, maten en vormen. Hier zitten ook niet alledaagse varianten tussen zoals oranje en gele trostomaten of mini komkommers. Deze bijzondere varianten zijn nu verzameld in de Harvest Specials lijn.



Harvest Specials heeft als pay-off 'Out of the Ordinary'. "De producten in de lijn zijn uniek en onderscheidend door hun kleur, vorm of toepassing en lenen zich daardoor uitstekend voor bijzondere creaties en gerechten", verklaart de coƶperatie. Om in het schap meer aandacht op deze speciale producten te vestigen, is de opvallende Harvest Specials lijn ontwikkeld. Bijzondere producten in een bijzondere verpakking.



De producten zijn verkrijgbaar in verschillende groot- en kleinverpakkingen. Klantspecifieke oplossingen zijn ook mogelijk.

Meer informatie over Harvest Specials en een productoverzicht is te vinden op www.harvestspecials.nl of via sales@harvesthouse.nl.

Publicatiedatum: