Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"winkel van de toekomst"

Kasasperges overhandigd bij opening Farm I See

"BoereGoed Farm I See, de winkel van de toekomst". Dat sprak Arnoud Rodenburg, burgemeester van Midden Delfland, afgelopen zaterdag tijdens de opening van de BoereGoed Farm I See in Schipluiden.

In de Farm I See worden lokale en ambachtelijke producten als groenten en fruit, maar ook zuivel en vlees zullen direct van de producent aan de consument aangeboden. Met het vertellen van het verhaal, het aanbieden van recepten en het laten proeven van producten, ziet de burgemeester potentie voor de toekomst en toegevoegde waarde voor de Farm I See om zich te onderscheiden van de supermarkten.



Opening aspergeseizoen
Tijdens de opening van de BoereGoed Farm I See werden de eerste Westlandse Kasasperges, die geteeld worden in de BoereGoed Aspergekas, overhandigd aan burgemeester Rodenburg. Hiermee werd het aspergeseizoen in Midden Delfland geopend. Een paar uur later werd ook in de gemeente Westland officieel het startsein van het aspergeseizoen gegeven met het overhandigen van de kasasperges aan burgemeester Sjaak v.d. Tak. De Westlandse burgemeester roemde de producten van Westlandse bodem en gaf aan blij te zijn dat het "Westlands Goud" vanaf 12 maart weer te koop is in de BoereGoed FarmShops.



BoereGoed op zoek naar nieuwe kas
BoereGoed is een initiatief waarbij producten van de eigen BoereGoed kassen en telers uit de regio direct aan de consument worden aangeboden. Het doel is om mensen uit verschillende lagen van de regionale bevolking met elkaar in contact te brengen door gezonde en lokale producten. De producten van BoereGoed zijn te vinden in de BoereGoed Farmshops en worden voor een deel geproduceerd in de BoereGoed kassen door vrijwilligers.



De vrijwilligers van de kas zijn momenteel hard op zoek naar een nieuwe volkskas. De kas in De Lier werd gehuurd en is onlangs verkocht.

Voor meer informatie of voor tips over een nieuwe kas:
info@BoereGoed.nl
www.Boeregoed.nl

Publicatiedatum: