Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

N.V.O.K. groeit van 23 naar 31 leden

In het kader van het 25 jarig jubileum van de N.V.O.K., De Nederlandse Vereniging van Onderaannemers in de Kassenbouw, besloten de leden om in Gorinchem de vereniging wat meer in de spotlights te zetten. En met succes, want tijdens de drie gezellige beursdagen wisten Peet van Ruyven, Ed Intven en Frans van der Valk, die op de beurs het NVOK vertegenwoordigden, niet alleen geïnteresseerden over de doelstellingen van deze brancheorganisatie te informeren, maar zelfs 8 onderaannemers te overtuigen om lid te worden. Daarmee is de vereniging uitgegroeid tot een ledenbestand van 31 bedrijven.


De 'beurscommissie' van N.V.O.K.: Frans v/d Valk, Ed Intven en Peet van Ruyven.

De NVOK behartigd als collectief de belangen van de onderaannemers. Hoofddoelen zijn het verbeteren van onderlinge contacten en de samenwerking tussen de leden, veilig werken en het collectief inkopen van goederen en diensten. Hiertoe wordt nauw samengewerkt met andere branche organisaties, zoals de AVAG, LTO, Verzekeraars en de OVTO.

Voor meer informatie:
NVOK
Rozenlaan 40
3135 XS Vlaardingen
E: [email protected]
www.nvok.nl


Publicatiedatum: