Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Koolen1981

Champignons met nieuwe verpakking in versschap bij Deen

Koolen1981, het merk van Koolen Champignons uit Slootdorp en bekend van de champignonburger, introduceert een assortiment met versproducten bij Deen supermarkten. Waar de meeste witte champignons verpakt worden in de standaard blauwe bakjes, hebben Koolen1981 en Deen supermarkten in samenwerking een nieuw verpakkingsdesign voor haar nieuwe assortiment paddenstoelen ontwikkeld. Het assortiment is ingedeeld op kleur en de verpakkingen staan boordevol extra informatie.



Het nieuwe assortiment van Koolen1981 bij Deen supermarkten bestaat onder andere uit shiitake's, een paddenstoelenmix inclusief verse peterselie en paddenstoelen speciaal voor door de pasta of bij vlees. De hele lijn is verpakt in transparante schalen met gekleurde sleeves vol gebruiksinformatie en een recept toegespitst op de diverse varianten.

Nieuwe concepten
De lijn met verse producten is een van de laatste nieuwe productconcepten van Koolen1981. Naast een lijn met verschillende convenience producten zoals de champignonburger en champignon cordon bleu, is Koolen1981 constant opzoek naar nieuwe echt lekkere producten die passen bij de filosofie van Koolen1981: koelvers, makkelijk te bereiden en een feestje op je bord! "Wij zijn trots op onze paddenstoelen en kunnen dit met deze nieuwe lijn ook echt uitdragen," aldus Koen Koolen van Koolen1981. "We willen de consument maximaal inspireren met de culinaire mogelijkheden, die er zijn met onze producten en hebben daar de verpakking ook helemaal op ingericht. De soorten zijn per kleur verpakt en de verpakking staat vol met productinformatie, leuke weetjes over het soort paddenstoel en hele lekkere recepten."

Publicatiedatum: