Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Batist Westland nu ook NEN EN-1090-1 gecertificeerd

Na een grondige voorbereiding heeft TÜV eind september de officiële audit bij Batist Westland gehouden. De NEN EN-1090-1 is een norm die van toepassing is op staal– en/of aluminium verwerkende bedrijven en van toepassing op alle dragende staal– en / of aluminium constructies.

Vanaf 1 juli 2014 geldt namelijk de verplichting dat alle onderdelen van dragende constructies voorzien moeten zijn van een CE markering. Om deze verklaring te kunnen opstellen is toetsing van het fabricageproces en de lassers noodzakelijk (Factory Product Control). Hatek uit Wateringen heeft Batist Westland begeleid bij de norm voor kwaliteitseisen van smeltlassen. Batist Westland is gecertificeerd in de uitvoeringsklasse t/m EXC 2.Batist produceert en bouwt o.a. sierkassen, carports, overkappingen en glasconstructies. Door het behalen van dit certificaat zijn de klanten van Batist niet alleen verzekerd dat hun investering bijdraagt aan verfraaiing van hun woning maar dat deze tevens voldoet aan de strengste constructieve kwaliteitseisen.Onlangs heeft Batist zijn eerste project gerealiseerd welke geheel volgens deze norm is uitgevoerd. In Rijswijk is in de patio van seniorencomplex De Sfinx in Rijswijk "Het Glazenhuis" gebouwd. Deze glasconstructie zal dienst doen als gemeenschapsruimte waar o.a. vergaderingen, kaartavonden en creatieve activiteiten gehouden zullen worden.
 
Voor meer informatie:
John Berghman
H. Batist Aluminium Constructies
Naaldwijkseweg 5b
2291 PA Wateringen
T: 0174-290717
F: 0174-518341
E: [email protected]
www.batistwestland.nl/aluminium/

 

 
Publicatiedatum: