Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Actie met oranje paprika gestart

"Het is te gek voor woorden dat de allerzoetste paprika niet overal verkrijgbaar is." Dat vinden de mensen achter de campagne 'Tijd voor Paprika'. "Tijd voor actie, tijd voor de oranje paprika!" Samen met 100%NL willen ze de oranje paprika's in de schappen van alle supermarkten zien. Gedurende twee weken roepen zij Nederlanders op om zich te laten horen.

De oranje paprika is misschien niet de bekendste, maar wel de zoetste paprika die er is. Naast de vrolijke, oer-Hollandse kleur, bevat de paprika ook nog eens de meeste vitamine C van de meest gegeten groenten en fruit. De oranje paprika bevat zelfs meer dan twee keer zoveel vitamine C als sinaasappelen. Ideaal als fris tussendoortje voor je kind of in één van de lekkere gerechten van 'Tijd voor Paprika', die je gemakkelijk 's avonds op tafel zet.

Win een weekend weg met een cabrio
Ga naar de Facebookpagina van Oranje Paprika en deel de oproep voor meer oranje paprika's in de supermarkten. Tijd voor Paprika loot een winnaar uit, die een geheel verzorgd weekend wint, inclusief hotelovernachting, driegangendiner, een rondleiding bij een oranje paprikateler en natuurlijk die te gekke cabrio!

Wat zit er in het weekendje Nederland?
• Een overnachting in hotel voor 2 personen
• Een driegangendiner in restaurant voor 2 personen
• Beschikking over een VW New Beetle Cabrio
• Een exclusieve rondleiding bij paprikateler

 

Via deze uiting wordt er aandacht gevraagd voor de actie.

Publicatiedatum: