Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drone filmt nieuwe kas Van der Avoird Trayplant

Er wordt druk gebouwd in de Brabantse gemeente Alphen Chaam. De afgelopen maanden zijn daar diverse gebouwen en de constructie van een nieuwe kas verschenen. Het wordt de nieuwe hoofdlocatie van Van der Avoird Trayplanten. Op 15 hectare worden er kassen, koel- en vrieshuizen, werkplaatsen, magazijnen en kantoorruimte gebouwd.



Sinds 2002 teelt Peter van der Avoird trayplanten. Later werd het assortiment uitgebreid met uitgangsmateriaal voor bramen en frambozen en begon het bedrijf met de teelt van planten in een kas. Dit om de kwaliteit van de frambozen en misted tips te garanderen. In 2011 teelde het bedrijf uiteindelijk op 2.4 ha glas, 8.5 ha containerveld en 5 ha vollegrond. Nu wordt er weer flink uitgebreid. Op de nieuwe locatie, in de Brabantse gemeente Alphen Chaam, bouwt het bedrijf nu op 15 hectare.

Tijdens de bouw zijn verscheidene drone-video's gemaakt.



Bekijk eerdere video's hier. Liever foto's? BN De Stem nam een kijkje bij het nieuwbouwproject. Bekijk de fotoreportage hier.

Vorige week was Van der Avoird Trayplanten ook te zien bij RTL5, naar aanleiding van hun nominatie voor De Nationale Business Succes Award.

Voor meer informatie:
www.trayplant.eu

Publicatiedatum: