Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

100% Britse rode en groene pepers bij Sainsbury's

Sainsbury's biedt nu 100% Britse rode en groene pepers aan. Het seizoen zal naar verwachting tot minstens eind september duren.



De Britse pepers werden geteeld op verschillende Britse locaties, waaronder Bedfordshire, Jersey en West-Sussex. Door de vele zonuren en weinig regenval zijn deze gebieden ideale locaties voor de kasteelt. Eén van de telers is het bedrijf Barfoot's Cropping. Het teeltbedrijf werkt met Sainsbury's om variëteiten zoals Serenade, Fresno, Jalapeno en Breva te telen, en levert de retailer ook Scotch Bonnets (Scoville-warmte 100.000 – 350.000). Op dit moment liggen ze allemaal in de Britse winkels.

De Britse pepers zijn bij Sainsbury's beschikbaar tussen mei en november. Het gaat om rode pepers (60 gram), gemengde pepers (50 gram) en groene pepers (50 gram). Thomas Lapraik van Barfoot zegt: "We werken al acht jaar met Sainsbury's samen en zijn blij dat we de klanten rode en groene pepers, en Scotch Bonnetpepers van eigen bodem kunnen aanbieden. Mijn favoriete peper is de Breva; die heeft een mooie vorm met precies de juiste hoeveelheid smaak, waardoor hij gebruiksvriendelijk in de keuken is."

Bezoek j-sainsbury.co.uk voor meer informatie.
Publicatiedatum: