Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Ipad mini uitgereikt bij Red Egg tomaten

Op 19 juni is de eerste Red Egg Ipad Mini uitgereikt aan Jos Bouwhuis van Zoutewelle. Sinds eind mei maken kopers van Red Egg bij The Greenery kans op een prachtige Ipad Mini. Vandaag start de tweede actieperiode. Ook nu maken alle kopers van Red Egg kans op een Ipad Mini. Ook in deze tweede ronde zal onder alle klanten die Red Egg tomaten kopen een Ipad mini worden verloot. Iedereen maakt dus kans! Kijk voor meer informatie op www.redegg.eu/actie.



Verrassend veelzijdig tomaat
'De Red Egg pruimtomaat is niet alleen onderscheidend in zijn vorm, maar ook door de vele toepassingsmogelijkheden. Door zijn unieke vorm, volle smaak en hoeveelheid vruchtvlees is de tomaat niet alleen geschikt voor salades en op brood, maar ook prima geschikt om te grillen en te gebruiken in soepen en sauzen. Egg tomaten zijn jaarrond verkrijgbaar in verschillende verpakkingsvormen. Naast de 6 kg los en 6 kg gelegd zijn er ook verschillende consumenten verpakkingen beschikbaar', aldus verkoper Bart Triemstra.

Voor meer informatie:
Bart Triemstra, Verkoper Vruchtgroenten
The Greenery
tel: 0180 180 657 975
b.triemstra@thegreenery.com

Publicatiedatum: