Innovatienieuws Van der Ende Groep en Moor Filtertechniek

De Van der Ende Groep en Moor Filtertechniek zullen samen een stand delen op de tuinbouwrelatiedagen (stand 231). Beide bedrijven hebben nieuws te melden: nieuwe producten, maar ook verbeteringen en uitbreidingen op bestaande producten.

Vernieuwde communicatiemodule waterbehandelingsunit
Moor Filtertechniek staat op de beurs met hun doorontwikkelde waterbehandelingsunit (RO), waar een vernieuwde communicatiemodule in is verwerkt. Deze module zorgt ervoor dat op afstand ingelogd kan worden (realtime+storingsmeldingen) en de klant er geen omkijken naar heeft. Ook kan op afstand bepaald worden wanneer eventueel onderhoud nodig is. Dit zorgt ervoor dat onderhoud alleen plaats vindt wanneer dit echt nodig is en de onderhoudskosten dus beperkt worden.Voor een visuele uitleg over de waterbehandelingsunit, klik hier

Weerbaar gewas
De Van der Ende Groep zal twee noviteiten presenteren. Ten eerste de Triton, een machine die het water zuivert van ongewenst organisch materiaal, zuurstof in het systeem brengt voor betere plantgroei en voor een gezonde microflora zorgt. Hierdoor ontstaat een weerbaarder gewas. Op dit moment worden er twee pilots (tomaat en aubergine) mee gedraaid.


Airmix ventilatietechniek
De nieuwste innovatie is de Airmix, een eenvoudige ventilatietechniek, die het mogelijk maakt om gestuurd te ventileren (ontvochtigen). Er wordt gestuurd lucht aangezogen van boven het gesloten scherm, waardoor de schermkier niet meer noodzakelijk is en het scherm meer uren gesloten kan blijven. Ook hier hebben we een pilot, waarvan we een prototype in onze stand hebben hangen.Voor meer informatie:
Van der Ende Groep
2676 ZG Maasdijk
T: (0174) 51 50 50
F: (0174) 51 48 48
E: sales@vanderendegroep.nl
www.vanderendegroep.nl

Moor Filtertechniek
2676 ZG Maasdijk
T: +31(0)174 387360
F: +31(0)174 388160
E: info@moor.nl
www.moor.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven