Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Technische excursie MBO-scholieren Middenmeer bij CombiVliet

Woensdag 28 januari jl. kwam een groep leerlingen MBO niveau 2 en 3 (MS installaties) een kijkje nemen op locatie NoordVliet in Middenmeer, één van de drie locaties van CombiVliet waar tomaten geteeld worden. "NoordVliet is onze nieuwste locaties dus hier zijn heel veel mooie dingen te zien voor jonge techneuten", vertelt Roy van Vliet (Locatiemanager NoordVliet).



Het bezoek van de jongens plus hun begeleiders werd in samenwerking met Alfen georganiseerd. Alfen is een leverancier van producten en diensten voor de distributie van elektrische energie. Jan Bommer van Alfen gaf een rondleiding om de technische installaties te laten zien die zij hier geleverd hebben. Gerard Prevo van CombiVliet vertelde het één en ander over het bedrijf CombiVliet.

"Er wordt met de laatste technische snufjes gewerkt op de moderne tuinbouwbedrijven. Dit zie je niet aan de buitenkant, want daar zie je vaak alleen glas. Maar over alles is nagedacht. Wij hebben als doel alles zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen volgens de laatste technieken, zodat we zeker weten dat we het goed en duurzaam doen. Dit willen we graag laten zien aan de jongere generaties, want het is belangrijk dat ze ervaren dat de tuinbouw meer is dan 'tomaten plukken'.", vertelt Roy van Vliet.


Publicatiedatum: