Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!
Volgens het Fresh Produce Consortium staat de verssector in het Verenigd Koninkrijk voor zware uitdagingen om de Engelse consument van duurzame producten te kunnen blijven voorzien. De groeiende impact van EU wetgeving brengt voor telers in het VK en de rest van Europa beperkingen in de hoeveelheid toegestane gewasbeschermingsmiddelen met zich mee en bovendien wordt de controle op importproducten uit het VK steeds strenger.
Een eendaagse seminar 'Crop Protection and the Food Chain: The Future' is erop gericht de verssector in het VK op deze uitdagingen voor te bereiden. Presentaties zullen gaan over:
• De groeiende invloed van wetgeving in het VK • Residu analyse en Maximumresidugehalten • Belangrijkste bevindingen van het rapport van Anderson: 'The Effect of the Loss of Crop Protection: Technologies on UK Agriculture and Horticulture and the Wider Economy' • Illegale gewasbeschermigsmiddelen • Beheer in ontwikkelingslanden • Indentificeren en beheren van problemen waar de verssector voor staat • Bevindingen van het SEPTRE Project en te nemen stappen.
Het seminar, dat gezamelijk georganiseerd wordt door de Crop Protection Association en het Fresh Produce Consortium, zal gehouden worden op 21 januari in het Deafblind UK Conference Centre, Hampton, Peterborough PE7 8GX.
Deelnemers dienen zich voor gratis toegang van te voren aan te melden bij Wendy Gray van de Crop Protection Association, email: [email protected]