Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Promotie komkommer 2014

Het komkommerseizoen 2014 zit er weer op. Het was een lastig jaar voor de komkommertelers. Het was dus zeker hard nodig om de consument op zoveel mogelijk manieren kennis te laten maken met de veelzijdigheid van de komkommer.
 
Een greep uit de promotie-activiteiten van afgelopen jaar: Al vroeg in het jaar laten we de pers weten dat de Nederlandse komkommer er weer aan zit te komen. Kanaal 13 laat in het TV journaal het poten van de planten zien. Ook Vandaag de Dag van WNL reageert en laat mooie opnamen uit de komkommerkas zien op tv. Met verschillende tijdschriften zijn we om tafel gaan zitten. Dit heeft geresulteerd in mooie artikelen in de volgende bladen: Colland, Magazine AGF, RTL4 Tracks en Trace en zelfs CZ heeft positieve aandacht voor de komkommer in hun ledenblad met een lekker recept uit ons boek Komkommers.


 
Natuurlijk zijn we op verschillende evenementen te vinden met verse komkommers en nuttige productinformatie, w.o. Kom in de Kas, Feest van de Smaak in het DCS Bleiswijk, Landelijk Kip en Ei event, Red Hat Society, Leven langs de Waal (Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer, gemeenten Nijmegen en Beuningen), Tuinen van Appeltern, Tina XL weekend etc.
 
Tijdens de Vierdaagse van Nijmegen zijn we al begonnen met de dag van inschrijving door heerlijke komkommers op de tafels te zetten. Natuurlijk waren we ook alle dagen present tijdens het wandelfestijn met verfrissende en dorstlessende komkommers.
 
Verder mochten we weer via vele radio-stations, w.o. 3FM, Radio Veronica, Omroep Gelderland, Web FM, 100% NL en Vara's Vroege Vogels over ons product vertellen en de mensen op ideeën brengen met heerlijke gerechten.
 
Velen volgen ons inmiddels al op de facebookpagina www.facebook.com/komkommers.
Hier plaatsen we ca. 3x per week een foto, recept, tip of weetje over de komkommer en onze activiteiten. Kortom: we zijn trots op de komkommer en dragen dat met 100% enthousiasme uit naar het publiek.
 
Voor de komende feestdagen hebben we nog een leuke aanbieding met het boek Komkommers. Bij aanschaf van 4 dozen (á 25 stuks) krijgt u een hele doos boeken gratis! (bestellen via komkommers@live.nl)
Publicatiedatum: