Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe bedrijfsopleiding: Planten fysiologie op hbo niveau

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen introduceert de bedrijfsopleiding Planten fysiologie op hbo niveau. "De vraag hiernaar hoorden we vanuit de tuinbouw steeds vaker een we die vraag steeds meer, vandaar dat we nu een mooi aanbod hebben neergezet", laat de opleider weten.

In de opleiding wordt gekeken naar de trend meer met minder. "Wij vragen steeds meer van onze gewassen: meer opbrengst, hogere kwaliteit en dat tegen lagere input. Het hebben van voldoende kennis van het functioneren van de plant en dus van plantenfysiologie is essentieel voor een optimale teeltaansturing. In deze opleiding komen de verschillende aspecten van plantenfysiologie aan bod. Plantenfysiologie gaat over het functioneren van planten en hoe ze reageren op veranderingen van omgevingsfactoren als licht, water en bodem."

De gehele opleiding bestaat uit 5 cursussen variërend van één dag tot vier dagdelen. Inschrijven voor één of meerdere losse cursussen behoort tot de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: