Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe NOx emissienorm voor bestaande gasbranderinstallaties

Per 1 januari 2017 geldt een nieuwe emissienorm voor bestaande gasbranders met een thermisch ingangsvermogen onder de 1.000 kilowatt, namelijk 70 mg/nm3.

Per begin januari 2017 dienen alle bestaande branderinstallaties aan de emissie-eisen in het activiteitenbesluit te voldoen. Tijdens een aantal informatiebijeenkomsten op verschillende locaties in het land - georganiseerd door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu - is de markt de afgelopen week geïnformeerd over de nieuwe emissie-eisen in het activiteitenbesluit en wat deze emissie-eisen betekenen voor installaties in verschillende opstellingssituaties.

VAMIL/MIA-regeling van toepassing
De bezoekers van de informatiebijeenkomsten werden ook uitgebreid geïnformeerd over de VAMIL / MIA-regeling die van toepassing is (bedrijfsmiddelcode A 4121 van de milieulijst).

Tijdens de informatiebijeenkomsten gaf Rob van der Pol van Zantingh uit Rijsenhout een uitgebreide uiteenzetting over mogelijke maatregelen bij gasketels. Eigenaren van stookinstallaties die niet in de gelegenheid zijn geweest om één van de bijeenkomsten te bezoeken, kunnen terecht bij Zantingh.


Rob van der Pol tijdens zijn presentatie bij Rijkswaterstaat in Utrecht

Voor meer informatie:
Zantingh BV
Aarbergerweg 9, 1435 CA Rijsenhout
Telefoonnummer: 0297 219100
E-mail: info@zantingh.com
www.zantingh.com
Publicatiedatum: