Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agro Care opent pop-up-kas in Utrecht voor Tazed tomaten

Vanaf aanstaande vrijdag 30 mei opent tomatenteler Agro Care een tijdelijke winkel aan de Vinkenburgstraat 10 in Utrecht centrum. In deze winkel worden mobiele tomatenplanten geplaatst. Consumenten, jong en oud, kunnen dan zelf zien hoe tomaten groeien aan de tros en aan de plant. Agro Care gaat in de winkel haar tomaten van het nieuwe merk Tazed laten proeven en verkopen, maar ook zullen van deze tomaten afgeleide producten te proeven zijn, zoals een confituur van tomaat, een transparante ketchup en een umami pasta.


fotograaf Leo Duijvestijn

De winkel zal gedurende drie weken open zijn, voornamelijk op donderdag, vrijdag en zaterdagen tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Gedurende deze weken zal worden samengewerkt met groentespecialisten uit de regio. De specialisten wordt de gelegenheid geboden om in de winkel het verhaal achter Tazed en Crick's op te nemen en na de proefperiode in hun eigen winkelde verkoop op zich te nemen. Ook zal eenmalig een aantal schoolklassen uit de omgeving centrum Utrecht worden uitgenodigd in de Pop-Up-Kas zodat de kinderen zelf kunnen zien hoe de tomaten worden geteeld en deze kunnen proeven. Ook ontwikkelde Agro Care een zeer uitgebreid educatief lespakket voor scholen waarin de teelt van tomaten op verklarende wijze uiteen wordt gezet, met teksten en beelden.

Tazed tomaten worden uitsluitend aangeboden via groentespecialisten. In de regio Delft/Rotterdam werd in februari dit jaar gestart. In maart is de regio Amsterdam en omstreken opgestart. De komende weken zal Tazed consumenten in Utrecht gaan verrassen met kwalitatief hoogwaardige smaaktomaten en eveneens met de afgeleide producten. Intussen kozen meer dan 25 groentespecialisten er voor om de Tazed tomaten te gaan verkopen. Op www.tazed.nl staan alle verkoop-locaties vermeld.


fotograaf Leo Duijvestijn

Tomatenteeltbedrijf Agro Care is één van de grootste tomatentelers van Nederland, met kassen in Noord-Holland (Wieringermeer) en in Zeeland (Rilland). Het bedrijf teelt meerdere soorten tomaten. Drie van de meest hoogwaardige tomatenrassen hiervan worden exclusief via de groentespecialisten onder het nieuwe merk Tazed aangeboden.

Voor meer informatie:
Joost van Veen (e-mail)
Tazed en Crick's
Honderdland 433
2676 LV Maasdijk
Tel: 0174-526810
Fax: 0174-526820
www.tazed.nl
www.agrocare.nl
www.cricks.nl

Publicatiedatum: