Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In 3 dagen 41ha diffuus gecoat bij Wijnen Square Crops

Deze week heeft Loonbedrijf Van Veldhoven uit De Lier in 3 dagen tijd de 41ha kasdek van paprikabedrijf Wijnen Square Crops in Limburg voorzien van een diffuse coating.


Vanaf een dubbel serviceplatform kan met 2 Topsprayer krijtmachines gelijktijdig worden gewerkt.



Steeds meer paprikatelers investeren juist nu in een diffuse coatings welke speciaal ontwikkeld zijn voor groentegewassen omdat er in de meeste gevallen GMO subsidie beschikbaar is. Dit betekent veel extra werk aan de winkel voor de loonbedrijven. In samenwerking met Royal Brinkman en fabrikant Hermadix Agro was van Veldhoven instaat om deze grote klus snel te klaren "Een dikke week na het geven van de opdracht zit de 41ha er heel mooi op" zegt Marcel van Veldhoven. 'Het prettige aan de kassen van Wijnen Square Crops is dat er een dubbel serviceplatvorm aanwezig is. Het bedrijf voorziet namelijk zelf in schoonhouden van het kasdek met eigen kasdekreinigers. Hierdoor konden wij aan weerskanten gelijk starten met 2 krijtmachines maar het allerbelangrijkste is dat de klant erg tevreden is over het geleverde werk'. 'Daarom blijven we roepen: Krijt en Coat op Tijd'!


Voor meer informatie:
Machinaal Loonbedrijf Van Veldhoven
Laan Van Adrichem 4
2678 CZ De Lier
Tel: 0174-513202
www.vanveldhoven.nl
 

 

 

 

 
Publicatiedatum: