Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Havecon: 100 ha nieuwbouw

Tholen - De grootste uitdaging voor Havecon dit jaar? Het werk zo verdeeld mogelijk uitvoeren over het jaar . "Daarin zijn we geslaagd", vertelt Ramon Bol. Voor deze laatste Groentennieuws van 2013 kijkt hij terug op het jaar - en dat gebeurt met veel foto's.


Cedarline Farms, Canada, 9,9 ha tomatenBayer CropScience Pty. Ltd, Australie. 1,3 m2

Vol gas werken
"Eigenlijk zijn we heel tevreden", vertelt Ramon Bol van Havecon. "Afgelopen december hebben we van onze klant van Gennip de opdracht gekregen om met de grootst mogelijke spoed hun nieuwe kas te bouwen. Daardoor zijn we in januari direct aan de slag gegaan. We hebben met het voltallige team vol gas door kunnen werken tot en met de dag van vandaag en dat maakt ons jaar goed."

100 ha
Havecon heeft dit jaar in binnen- en buitenland een kleine 100 ha kas mogen bouwen in binnen- en buitenland. "Daar zijn we trots op", vertelt Bol. "Veel van de projecten waren al klant bij ons en het is daarom zeker prettig om een vervolg opdracht gegund te krijgen. Daarnaast hebben we ook diverse nieuwe klanten mogen verwelkomen en ook hen willen we nogmaals enorm bedanken voor het gestelde vertrouwen."


Nieuwbouw op Agriport, bij Agro Care en Combivliet


Plantenkwekerij Roelands Plant, Ontario, 2 ha


T&T van Leeuwen, Grubbenvorst. 2,9 ha tomaten

Met het nieuwe jaar voor de deur heerst er bij Havecon gezonde spanning voor wat gaat komen. "Het zijn economisch zware tijden en met alleen hard werken zijn we er nog lang niet. We zullen innovatief moeten zijn en onze klanten/relaties in binnen- en buitenland een oplossing op maat moeten aanreiken. Desondanks hebben we diverse projecten op de planning staan en gaan we in het nieuwe jaar door waarmee we dit jaar zijn geƫindigd. En voor iedereen alvast de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en hele fijne dagen toegewenst!!"


Den Breyn BVBA, Weelde, Belgie, 4,6 ha tomaten


Franky Galle, Ingelmunster. 1,6 ha tomaten

Klik hier voor meer foto's en meer informatie over de projecten.

Voor meer informatie:
Havecon Kassenbouw B.V.
Marconistraat 32
2665 JE Bleiswijk
Postbus 25
2665 ZG Bleiswijk
Tel. 010 266 32 70
Fax 010 266 32 71
[email protected]
www.havecon.com