Biobest gelauwerd voor duurzaam management

Business magazine Trends gaat elk jaar op zoek naar Belgische bedrijven, die uitmunten op het vlak vanduurzaam management, innovatie en export. Een deskundige jury selecteerde uit 250 voorgedragendossiers één winnaar in elke categorie voor Vlaanderen. De winnaars werden gisteren bekendgemaaktin het kader van de Trends Business Tour in Flanders Expo in Gent. Biobest werd gelauwerd in decategorie duurzaam management.Biobest CEO Jean-Marc Vandoorne: "Deze onderscheiding voor duurzaam management is eenbelangrijke erkenning voor de continue inspanningen van onze mensen. Onze producten passenbij uitstek in het kader van een meer duurzame landbouw. Onze hommels zorgen voor een goedeopbrengst van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden we een brede gamma oplossingen voor biologischebestrijding. Zo helpen we onze klanten-telers op milieuvriendelijke wijze een product aan te biedenzonder chemische residuen.
Maar duurzaam management gaat verder dan het aanbieden van duurzame producten. De jury hield ookrekening met onze mooie groeicijfers en een reeks andere parameters. Die konden hun overtuigen datwe klaar staan om onze wereldwijde activiteiten ook in de komende jaren verder te laten ontwikkelen."

Biobest NV uit Westerlo is een toonaangevende wereldspeler op het vlak van bestuiving en biologischebestrijding. Als pionier in productie van hommels sinds 1987, blijft het ook vandaag ten volle inzetten opinnovatie. Samen met zijn internationale partners helpt Biobest telers hun economische en ecologischedoelstellingen te verwezenlijken.

Voor meer informatie
Lise Verachtert (e-mail)
Biobest N.V.
Ilse Velden 18
2260 Westerlo - Belgium
T +32 14 25 79 80
F +32 14 25 79 82
www.biobest.be
info@biobest.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven